Dineren & Wijn

Restaurant Osaka

4

starstarstarstarstar

Tripadvisor Beoordeling

utensils

Geopend

Di t/m Za

map

Type Keuken

Japanse Fusion

notification

Prijsindicatie

Medium

RESTAURANT OMSCHRIJVING

Osaka is dé place to be op Bonaire voor lekkere Sushi of Teppan Yaki. Over de jaren heen heeft Osaka een eigen, creatieve manier van koken gecreëerd waarbij Japanse tradities en Europese stijlen gecombineerd worden in een nieuwe Japanse fusion cuisine. Naast de Sushi en Teppan Yaki is er ook nog een keuze om voor de Japas te gaan, een Japanse fusion gerecht, maar dan ‘Tapas style’.
Het restaurant is vernoemd naar de Japanse stad ‘Osaka’, gelegen in het Kansai gebied op Japans grootste eiland Honshu. Osaka werd als derde grootste stad van Japan, na Tokyo en Yokohama, ook wel ‘Nations Kitchen’ genoemd. Veel Japanners zien de inwoners van Osaka vaak als lekkerbekken die echt van eten houden. Echte aanraders op het menu zijn de ‘Vulcano Roll’ en de ‘Caterpillar’.

 

Locatie

Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op Meer Vakantiehuizen & Appartementen te huur op Bonaire , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Kaya David 1,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Restaurants Bonaire