Restaurants op Bonaire

Een overzicht van de leukste restaurants op het eiland.

Bonaire is een écht foodwalhalla. Van chique restaurants met culinaire hoogstandjes tot eenvoudige eetcafés, het aanbod van restaurants op Bonaire is groot en gevarieerd.

Het is natuurlijk erg gezellig om elke avond een ander restaurant uit te proberen, maar heb je een keer geen zin om s ’avonds nog weg te gaan, dan kun je ook het diner van je favoriete restaurant eventueel bij je vakantieaccommodatie laten bezorgen via Dinner In A Box Bonaire.

Behalve de vele diner gelegenheden op Bonaire, zijn er ook veel leuke plekjes te vinden voor een heerlijke lunch of voor ontbijt !
Overigens ook versgebakken brood en andere lekkernijen voor ontbijt of lunch, kun je eventueel online bestellen en bij je vakantieaccommodatie laten bezorgen . Bezoek hiervoor even de website van The Real Dutch Bakery Bonaire

Het eiland telt zo’n 100 restaurants en vrijwel alle denkbare keukens zijn er vertegenwoordigd. Zo zijn er veel kleine traditionele restaurantjes met heerlijke lokale en internationale gerechten. Als toerist is het ook zeker de moeite waard om het dorp Rincon te bezoeken. In dit dorp vind je eethuisjes waar traditionele Bonairiaanse specialiteiten worden gemaakt.

Bonaire is een mix van uiteenlopende culturen en zo zijn de verschillende, gevarieerde keukens op het eiland ontstaan. Veel Chef-koks in Bonaire hebben internationale prijzen gewonnen door unieke gerechten te creëren of door een tropisch sausje toe te voegen aan bekende internationale gerechten. Hierdoor is een nieuwe, unieke keuken ontstaan.


Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op Meer Vakantiehuizen & Appartementen te huur op Bonaire , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Bona Bista A-46,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Homepage