Meer Vakantiehuizen & Appartementen te huur op Bonaire

Een andere Vakantievilla, Vakantiewoning of Vakantieappartement huren op Bonaire ?

Geen plaats in Villa's Caribbean Dream of Cas Maya ?

Een greep uit meer mogelijke vakantieverblijven op Bonaire

Misschien is er geen plaats in Villa Caribbean Dream of Villa Cas Maya, misschien zoek je een iets kleiner vakantieverblijf of een vakantiehuis op een andere locatie op Bonaire ?

Steeds meer bevriende huiseigenaren vragen ons te bemiddelen en ook hun mooie vakantiewoning op Bonaire onder de aandacht te brengen via Huisje Huren Bonaire.
Ben je geïnteresseerd in het huren van een alternatieve vakantiewoning i.p.v. Villa Caribbean Dream of Villa Cas Maya. Neem gerust contact met ons op. Omschrijf jouw wensen zoals verblijfsperiode, aantal personen, prijsklasse en voorkeur voor de locatie op Bonaire. Wij informeren graag voor je naar de beschikbaarheid van een vakantiehuis dat voldoet aan deze wensen.
De vakantiewoningen variëren van appartementen geschikt voor 2 tot 4 personen, tot villa’s geschikt voor maximaal 6 personen.
Je huurt de vakantiewoning rechtstreeks van de huiseigenaar en het minimum verblijf is 7 nachten.

Dus, voor meer informatie over het huren van bijvoorbeeld één van de vakantiewoningen hierna weergegeven, mail ons via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren !

Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantiehuis, appartement of villa op Bonaire
vakantiehuis Bonaire

Ook kunnen wij bijvoorbeeld autohuur regelen of kortingen op jouw duiktrip

Wil je gebruik maken van onze extra services ?

Speciaal voor onze gasten kunnen wij een aantal extra services aanbieden. Bijvoorbeeld het regelen van een huurauto of scooter, maar ook bijvoorbeeld een ontbijt (boodschappen)service.
Wil je misschien een duik- of snorkeltrip gaan maken tijdens jouw vakantie op Bonaire, dan kunnen wij korting voor je regelen bij de partners waar wij mee samenwerken.
Wil je meer weten over onze extra services? Laat dan hier een berichtje achter en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

    Waar wil je meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor ontvangen?

    Homepage