Flamingo Airport Bonaire

De plaats waar uw droomvakantie écht begint.

Bonaire International Airport

Het vliegveld van Bonaire, Flamingo Airport, is vernoemd naar de beroemdste vogel van Bonaire: de Caribische Flamingo. Dit vind je terug in de kleur van de gebouwen op het knusse, gezellige vliegveld. De gebouwen zijn allemaal rozerood geverfd. Op het vliegveld van Bonaire kunnen alle vliegtuigtypen landen, waaronder ook de Boeing 747 en de 787 Dreamliner. Dit is het nieuwste vliegtuig van TUI wat sinds zomer 2014 naar Bonaire vliegt. Op Flamingo Airport zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Je vindt er restaurants, pinautomaten, souvenirwinkels, drankwinkels en parfumerieën.

Contact Informatie

Bonaire International Airport
(Flamingo Airport)

Plasa Medardo SV Thielman 1
Bonaire, Dutch Caribbean
Telefoon: +(599) 717-5600
Fax: +(599) 717-5607
Email: info@flamingoairport.com

Airport Tax

Op Bonaire moet je bij je vertrek luchthavenbelasting (airport tax/departure tax) betalen. Soms zit deze belasting al bij je ticket inbegrepen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer je vanaf Bonaire naar Curacao, Aruba, Sint Maarten, Saba of Sint Eustatius vliegt is de belasting $9.00. Voor elke andere bestemming vanaf Bonaire betaal je $35.00. Heb je kinderen jonger dan 2 jaar? Daar hoef je geen belasting voor te betalen.

Eilandhoppen

Gedurende je vakantie op Bonaire kun je ervoor kiezen om ook Aruba en/of Curaçao te bezoeken. Tickets naar deze eilanden zijn relatief goedkoop vanaf Bonaire. Zo vliegen EzAir en Aruba Airlines meerdere malen per dag van en naar Aruba en Curaçao. Ook Divi Divi Air vliegt een paar keer per dag naar Aruba en Curaçao. Vaak zijn deze vluchten direct, maar het kan ook zo zijn dat er een tussenstop op Aruba of Curaçao wordt gemaakt. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina Vliegen naar Bonaire
Informatie over vertrektijden, prijzen of het boeken van een vlucht kan ook eventueel op Skyscanner.

Let op! Het kan nog wel eens voorkomen dat deze regionale vluchten vertraging oplopen, zeker de vluchten later op de dag. Het is daarom altijd handig om de actuele vlieginformatie in de gaten te houden.


Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op HuisjeHurenBonaire – Meer Villa’s & Appartementen , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Bona Bista A-46,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Homepage