Restaurants op Bonaire

Een overzicht van de leukste restaurants op het eiland.

Bonaire is een écht foodwalhalla. Van chique restaurants met culinaire hoogstandjes tot eenvoudige eetcafés, het aanbod van restaurants op Bonaire is groot en gevarieerd.

Het eiland telt zo’n 100 restaurants en vrijwel alle denkbare keukens zijn er vertegenwoordigd. Zo zijn er veel kleine traditionele restaurantjes met heerlijke lokale en internationale gerechten. Als toerist is het ook zeker de moeite waard om het dorp Rincon te bezoeken. In dit dorp vind je eethuisjes waar traditionele Bonairiaanse specialiteiten worden gemaakt.

Bonaire is een mix van uiteenlopende culturen en zo zijn de verschillende, gevarieerde keukens op het eiland ontstaan. Veel Chef-koks in Bonaire hebben internationale prijzen gewonnen door unieke gerechten te creëren of door een tropisch sausje toe te voegen aan bekende internationale gerechten. Hierdoor is een nieuwe, unieke keuken ontstaan.


Wilt u gebruik maken van onze extra services ?

Speciaal voor onze gasten kunnen wij een aantal extra services aanbieden. Bijvoorbeeld het regelen van een huurauto of scooter, maar ook bijvoorbeeld een ontbijt (boodschappen)service.
Wilt u misschien een duik- of snorkeltrip gaan maken tijdens uw vakantie op Bonaire, dan kunnen wij korting voor u regelen bij de partners waar wij mee samenwerken.
Wilt u meer weten over onze extra services? Laat dan hier een berichtje achter en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Waar wil je meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor ontvangen?