Restaurants op Bonaire

Een overzicht van de leukste restaurants op het eiland.

Bonaire is een écht foodwalhalla voor toeristen. Van chique restaurants met culinaire hoogstandjes tot eenvoudige eetcafés, het aanbod van restaurants op Bonaire is groot en gevarieerd.

Het eiland telt zo’n 100 restaurants en vrijwel alle denkbare keukens zijn er vertegenwoordigd. Zo zijn er veel kleine traditionele restaurantjes met heerlijke lokale en internationale gerechten. Als toerist is het ook zeker de moeite waard om het dorp Rincon te bezoeken. In dit dorp vind je eethuisjes waar traditionele Bonairiaanse specialiteiten worden gemaakt.

Bonaire is een mix van uiteenlopende culturen en zo zijn de verschillende, gevarieerde keukens op het eiland ontstaan. Veel Chef-koks in Bonaire hebben internationale prijzen gewonnen door unieke gerechten te creëren of door een tropisch sausje toe te voegen aan bekende internationale gerechten. Hierdoor is een nieuwe, unieke keuken ontstaan.


Op zoek naar beste deals op Bonaire?

Aangezien wij al jaren op Bonaire wonen hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen wij korting regelen voor veel praktische zaken op Bonaire. Zo hebben wij dagelijks contact met onder meer autoverhuurders, duikscholen en restaurants.

Dus gaat u binnenkort op vakantie naar Bonaire? Laat dan snel een berichtje achter en we kunnen ook voor u een top deal maken met één van onze partners. Wij regelen het, zodat u lekker kunt genieten!