Vliegen naar Bonaire

Bonaire is gemakkelijk te bereiken vanuit Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Caribisch Gebied.

Zowel regionale als internationale vliegtuigmaatschappijen vliegen op Bonaire. Flamingo International Airport, de luchthaven op Bonaire, heeft een belangrijke Hub-functie in de Caribische regio. Met een half uurtje vliegen kun je vanaf Bonaire ook andere Caribische eilanden bezoeken zoals bijvoorbeeld Curaçao of Aruba. Maar ook een tripje naar bijvoorbeeld Suriname of Miami is vanuit Bonaire goed te doen ! Voor de actuele vluchtinformatie van Bonaire International Airport klik hier.

Latijns-Amerika

Bonaire heeft geen rechtstreekse vluchten vanaf Latijns-Amerika. Avianca, Copa Airlines, Gol, Lan Colombia, SBA, Aserca Airlines en Surinam Airways vliegen naar Curaçao of Aruba. De regionale vliegmaatschappijen EZ Air en Divi Divi Air zorgen dan voor de verbinding van Curaçao of Aruba naar Bonaire. Voor volledige routes en informatie kunt je het beste contact opnemen met de luchtvaartmaatschappijen die op Bonaire vliegen. We hebben verder op deze pagina een overzicht van betreffende vliegtuigmaatschappijen voor je samengesteld.

Noord-Amerika

Directe vluchten vanuit de VS zijn beschikbaar met United Airlines vanuit Newark en Houston. Delta Airlines heeft directe vluchten vanuit Atlanta. En vanaf Miami vliegt American Airlines.. Directe vluchten vanuit Toronto, Canada zijn beschikbaar met Sunwing. Het is ook mogelijk om via Aruba of Curaçao naar Bonaire te vliegen. Voor volledige routes en details kijk verderop bij betreffende vliegtuigmaatschappijen.

Europa

Rechtstreekse vluchten vanuit Europa worden uitgevoerd door TUI Fly NL en Air France/KLM vanuit Nederland. De luchthaven Schiphol in Amsterdam, dient ook als “gateway” naar de andere Europese landen.

Caribisch Gebied

De regionale luchtvaartmaatschappijen EZ Air, Aruba Airlines en Divi Divi Air, bieden dagelijks vluchten aan naar Bonaire vanuit Aruba of Curaçao. Winair biedt dagelijkse service naar Bonaire via Sint Maarten.

Meer informatie over vliegverbindingen vindt u hieronder:

AirFrance/KLM
American Airlines
Aruba Airlines
Delta Airlines
DIVI DIVI Air
EZ Air
Sunwing
Tui Fly NL
United Airlines
Winair


De vlucht

Een (internationaal) tripje naar het mooie Bonaire doe je helaas niet binnen een uurtje. Een vlucht vanaf Nederland, Amsterdam bijvoorbeeld, duurt ongeveer 9 uur. Wil je weten hoe lang vliegen het voor jou is , bezoek dan de website van de luchtvaartmaatschappij die vliegt vanuit jouw land van herkomst.

Bonaire en COVID-19

Momenteel (11 Juni 2020) is het eiland Bonaire, officieel Corona-vrij ! Lees hier het laatste nieuws over de situatie COVID-19 en reizen naar Bonaire

Iedereen die naar Bonaire reist is verplicht om vooraf een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit kan ook hier online

Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op HuisjeHurenBonaire – Meer Villa’s & Appartementen , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Bona Bista A-46,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Homepage