Dineren & Wijn

Karels Beach Bar

3.5

starstarstarstarstar

Tripadvisor Beoordeling

utensils

Geopend

Ma t/m Zo

map

Type Keuken

Amerikaans en Caribisch

notification

Prijsindicatie

Gemiddeld

RESTAURANT OMSCHRIJVING

Karels Beach Bar bevindt zich op een steiger aan de boulevard van Kralendijk. De bar kijkt uit op zee en je kunt er genieten van een mooie zonsondergang. Tijdens het eten kan je in de helblauwe zee onder de steiger de vele vissen zien zwemmen. Wakker worden met een kopje koffie in de Cappuccino Bar, heerlijk lunchen op het terras en heerlijk dineren in de avond. Karels Beach Bar is een van dé hotspots op Bonaire.

Een aantal dagen in de week kan het voorkomen dat er gigantische cruiseschepen naast Karels aangemeerd liggen, werkelijk waar een indrukwekkend gezicht. Een aanrader is om een keer de Happy Hour bij Karels Beach Bar mee te maken. Deze wordt elke dag van 17:00 tot 19:00 gehouden. Je betaalt dan 15$ voor een bucket bier en het is er erg gezellig.

 

Locatie

Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op Meer Vakantiehuizen & Appartementen te huur op Bonaire , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Kaya David 1,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Restaurants Bonaire
  UA-172943570-1