Dineren & Wijn

Restaurant It Rains Fishes

4

starstarstarstarstar

Tripadvisor Beoordeling

utensils

Geopend

Ma t/m Za

map

Type Keuken

Frans & Caraïbisch

notification

Prijsindicatie

Hoog

RESTAURANT OMSCHRIJVING

Dit restaurant is gelegen aan de boulevard in het centrum Kralendijk. In november 2015 is ter gelegenheid van het 15 jarige bestaan het menu compleet vernieuwd. Het interieur is opgefrist en er is een buffet van beton geplaatst waar dagelijks vis wordt uitgestald. Naast een heerlijk visgerecht te eten in het restaurant kun je hier ook vis kopen voor eigen gebruik, een soort vismarkt. De restaurant-gasten kunnen aan het buffet hun eigen pasta of vismaaltijd samenstellen.

Daarnaast zijn er op vrijdag en zaterdag specials waar ongedwongen aan de bar van een hapje en drankje genoten kan worden. Zo is er bijvoorbeeld op vrijdagavond een “Happy at the bar” special waar alle “I love to share” appetizers inclusief een biertje of een huiswijn gaan. Op zaterdag is er van 17:00 tot 19:00 een happy hour met 50% korting op alle cocktails en wijnen per glas. Heerlijk in combinatie met de Hors d’oevres die, op de kosten van het huis, geserveerd worden. Deze specials worden uiteraard naast het nieuwe menu geserveerd.

 

Locatie

Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op Meer Vakantiehuizen & Appartementen te huur op Bonaire , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Kaya David 1,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Restaurants Bonaire
  UA-172943570-1