Spareribs van de Barbecue

Bobbejan's BBQ

4,5

starstarstarstarstar

Tripadvisor Beoordeling

utensils

Geopend

Vrij t/m Zon

map

Type Keuken

Barbecue, Caribisch/ Indonesisch

notification

Prijsindicatie

Laag

RESTAURANT OMSCHRIJVING

Bobbejan’s BBQ is een klein, zeer populair gezellig Barbecue restaurantje in het centrum van Kralendijk. Het heeft maar enkele zitplaatsen binnen en in de binnentuin dus reserveren is aan te raden. Eigenlijk is Bobbejan’s ook meer bekend als Take Away. Zowel Bonairianen als vakantiegangers weten het te vinden en genieten van de heerlijk gemarineerde BBQ gerechten zoals spareribs, kip, saté, mixed grill of vis. Hou er rekening mee dat Bobbejan’s alleen in het weekend geopend is van vrijdag t/m zondag van 18.00 tot 22.00 uur. Op zondag is Bobbejan’s ook s’ middags geopend voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur.

Tripadvisor heeft Bobbejan’s voor de jaren 2016-2019 het “certificaat van uitmuntendheid” gegeven voor de malse, heerlijk gemarineerde , perfect klaargemaakte spareribs. Dus ben je op vakantie op Bonaire , huur je een vakantiewoning en heb je een avond geen zin om zelf te koken of om uitgebreid uit eten te gaan. Take Away bij Bobbejan’s is dan zeker een goed alternatief. Veel mensen bellen hun bestelling van te voren door, spreken een afhaaltijd af en gaan een avond gezellig op het strand van hun spareribs genieten of thuis bij het zwembad ! Bobbejan’s BBQ, ook een echte aanrader!

 

Locatie

Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op Meer Vakantiehuizen & Appartementen te huur op Bonaire , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Kaya David 1,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Restaurants Bonaire