Dineren & Wijn

Restaurant At Sea

4.4

starstarstarstarstar

Tripadvisor Beoordeling

utensils

Geopend

Di t/m Za

map

Type Keuken

Vis en Zeevruchten

notification

Prijsindicatie

Hoog

RESTAURANT OMSCHRIJVING

Bij At Sea kun je genieten van een uitgebreide à la carte menu of een 4-gangen verrassingsmenu voor $54. Er wordt gebruikt gemaakt van de beste tropische groenten en vruchten uit Zuid-Amerika, het mooiste vlees uit de Verenigde Staten, de lekkerste delicatessen en kazen uit Europa en de meest verse vis uit de Caraïbische Zee. Het restaurant is verkozen tot één van de beste restaurants van Bonaire en heeft een prachtig uitzicht op zee. Om teleurstellingen te voorkomen wordt geadviseerd om op voorhand te reserveren.

At Sea heeft ook een uitgebreide wijnkaart met wijnen uit streken van over heel de wereld. De grote creativiteit waarmee gerechten worden bereid is ongekend. De presentatie van gerechten is een plaatje en alle verschillende smaken hebben een duidelijke functie in het geheel. Het is te zien dat er veel tijd is gestoken in de bediening en dat uit zich in een uitstekende service. Alles bij elkaar is At Sea een uniek concept waar je heerlijk kunt eten.

 

Locatie

Geïnteresseerd in een verblijf in vakantievilla Caribbean Dream, Cas Maya, of het huren van een andere vakantiewoning, villa of appartement op Bonaire?

Ga naar HuisjeHurenBonaire, of ga direct naar de beschikbaarheidskalenders van Vakantievilla Caribbean Dream Bonaire of de naastgelegen Vakantievilla Cas Maya. Op Meer Vakantiehuizen & Appartementen te huur op Bonaire , krijg je een indruk van nog meer mogelijkheden voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire.

Misschien ben jij voor je vakantie naar Bonaire niet tijdgebonden en ben je geïnteresseerd in aanbiedingen of Last Minute Kortingen. Op HuisjeHurenBonaire – Aanbiedingen & Last Minute Kortingen Bonaire, kun je kijken welke speciale aanbiedingen er momenteel zijn voor het huren van een vakantieverblijf op Bonaire

Voor vragen, reserveringen en meer informatie over het huren van een vakantiewoning, vakantiehuis, villa of vakantie appartement op Bonaire, kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

  Naam*

  E-mail adres*

  Onderwerp

  Bericht

  Andere manieren om ons te bereiken

  Of je nu vragen hebt over het huren van een vakantieverblijf voor korte- of lange termijn op Bonaire, of juist over het verhuren van jouw eigen vakantiehuis op Bonaire, je kunt altijd contact met ons op nemen via het contactformulier. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via Facebook. Voor urgente zaken kan er contact met ons worden opgenomen via WhatsApp op +316 41744614. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  Locatie

  Brenda Taselaar,
  Huisje Huren Bonaire,
  Kaya David 1,
  Bona Bista Estate,
  Bonaire
   

  Contactgegevens

  +316 41744614
  info@huisjehurenbonaire.nl

  Restaurants Bonaire