Vliegen naar Bonaire

Een stukje Nederland, aan de andere kant van de wereld, in een tropisch paradijs.

De vlucht

Een tripje naar het mooie Bonaire doe je helaas niet binnen een uurtje. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur. Net buiten de hoofdstad Kralendijk ligt het vliegveld van Bonaire, Flamingo Airport genoemd. Het is een klein, maar modern vliegveld. Dagelijks vliegen er op dit vliegveld meerdere vluchten van en naar Nederland. Hier kan je terecht voor de actuele vluchtinformatie van Bonaire International Airport.

Er zijn veel verschillende vliegtuigmaatschappijen die vliegtickets van- en naar Bonaire aanbieden. KLM en TUI zijn erg bekend onder de Nederlandse vakantiegangers. Deze maatschappijen vliegen dagelijks en driewekelijks vanuit Amsterdam naar Bonaire. Via het platform Schipholtickets kun je vaak de beste tarieven vinden voor vliegtickets naar het eiland.

Kosteloze reservering op je vliegticket

Door de intensieve samenwerking die wij met onze partners hebben kunnen wij aantrekkelijke voordelen aan onze huurders meegeven. Onze partners boeken vliegtickets rechtstreeks via de vliegtuigmaatschappijen TUIfly en KLM. Als je je vakantiehuis via ons boekt, dan kan je er ook voor kiezen een kosteloze optie op vliegtickets nemen. Bij deze optie heb je vijf dagen de tijd om de tickets uiteindelijk definitief te boeken. Handig als je tickets vindt die je niet wil laten schieten en je wel nog even in overleg moet met je reisgezelschap. Wanneer je na vijf dagen besluit de vliegtickets toch niet te willen, komt de optie kosteloos te vervallen.


Hoe kom ik op Bonaire?

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Bonaire vliegen. Soms maken de vluchten op de heen- of terugweg een tussenstop op Aruba of Curaçao. Vanaf België gaan er geen rechtstreekse vluchten naar het eiland. Deze vliegen bijna altijd via Amsterdam.

Wilt u gebruik maken van onze extra services ?

Speciaal voor onze gasten kunnen wij een aantal extra services aanbieden. Bijvoorbeeld het regelen van een huurauto of scooter, maar ook bijvoorbeeld een ontbijt (boodschappen)service.
Wilt u misschien een duik- of snorkeltrip gaan maken tijdens uw vakantie op Bonaire, dan kunnen wij korting voor u regelen bij de partners waar wij mee samenwerken.
Wilt u meer weten over onze extra services? Laat dan hier een berichtje achter en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Waar wil je meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor ontvangen?