Flamingo Airport Bonaire

De plaats waar uw droomvakantie écht begint.

Bonaire International Airport

Het vliegveld van Bonaire, Flamingo Airport, is vernoemd naar de beroemdste vogel van Bonaire: de Caribische Flamingo. Dit vind je terug in de kleur van de gebouwen op het knusse, gezellige vliegveld. De gebouwen zijn allemaal rozerood geverfd. Op het vliegveld van Bonaire kunnen alle vliegtuigtypen landen, waaronder ook de Boeing 747 en de 787 Dreamliner. Dit is het nieuwste vliegtuig van TUI wat sinds zomer 2014 naar Bonaire vliegt. Op Flamingo Airport zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Je vindt er restaurants, pinautomaten, souvenirwinkels, drankwinkels en parfumerieën.

Contact Informatie

Bonaire International Airport
(Flamingo Airport)

Plasa Medardo SV Thielman 1
Bonaire, Dutch Caribbean
Telefoon: +(599) 717-5600
Fax: +(599) 717-5607
Email: info@flamingoairport.com

Airport Tax

Op Bonaire moet je bij je vertrek luchthavenbelasting (airport tax/departure tax) betalen. Soms zit deze belasting al bij je ticket inbegrepen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer je vanaf Bonaire naar Curacao, Aruba, Sint Maarten, Saba of Sint Eustatius vliegt is de belasting $9.00. Voor elke andere bestemming vanaf Bonaire betaal je $35.00. Heb je kinderen jonger dan 2 jaar? Daar hoef je geen belasting voor te betalen.

Eilandhoppen

Gedurende je vakantie op Bonaire kun je ervoor kiezen om ook Aruba en/of Curaçao te bezoeken. Tickets naar deze eilanden zijn relatief goedkoop vanaf Bonaire. Zo vliegt Insel Air meerdere malen per dag van en naar Aruba en Curaçao. Ook Divi Divi vliegt een paar keer per dag naar Aruba en Curaçao. Vaak zijn deze vluchten direct, maar het kan ook zo zijn dat sommige vluchten eerst een tussenstop op Aruba of Curaçao maken. De vertrektijden en prijzen kun je vinden op Skyscanner. Je kunt hier ook je vlucht boeken.
Let op! Het kan nog wel eens voorkomen dat de vluchten van Insel Air vertraging oplopen, zeker de vluchten later op de dag. Het is daarom altijd handig om de actuele vlieginformatie in de gaten te houden.


Wilt u gebruik maken van onze extra services ?

Speciaal voor onze gasten kunnen wij een aantal extra services aanbieden. Bijvoorbeeld het regelen van een huurauto of scooter, maar ook bijvoorbeeld een ontbijt (boodschappen)service.
Wilt u misschien een duik- of snorkeltrip gaan maken tijdens uw vakantie op Bonaire, dan kunnen wij korting voor u regelen bij de partners waar wij mee samenwerken.
Wilt u meer weten over onze extra services? Laat dan hier een berichtje achter en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Waar wil je meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor ontvangen?