Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden goed door. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Om uw vakantie goed te laten beginnen en eindigen zorgen wij voor uw transport van en naar het vliegveld. Ook ‘s nachts!

Daarnaast is het gebruik van elektriciteit, gas en water, bij normaal verbruik, bij de prijs inbegrepen. De drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Vergeet deze niet uit te zetten als u er geen gebruik van maakt, dit kan het energieverbruik namelijk stevig op laten lopen.
Ook helpen we u maar al te graag met het regelen van andere zaken voor uw vakantie, als bijvoorbeeld het huren van een auto/scooter/boot of het volgen van duiklessen!

De huurprijzen zijn exclusief:

  • Bijdrage servicekosten: € 95,00 (hieronder vallen o.a. de begin- & eindschoonmaak, transport van & naar het vliegveld.)
  • Toeristenbelasting € 5,50 P.P.P.N, vanaf 13 jaar
  • Borg: € 250,00

Eventuele extra kosten voortvloeiende uit bovengemiddeld verbruik van elektriciteit, gas en/of water tijdens uw verblijf, of door u (of onder uw verantwoordelijkheid) veroorzaakte schade aan de accommodatie, zullen achteraf bij u in rekening worden gebracht.

Deze extra kosten zullen in mindering worden gebracht van de borg, voor zover de hoogte van de extra kosten niet hoger zijn dan de borg. Het eventueel, na verrekening met de borg, resterende te betalen bedrag dient vervolgens zo spoedig mogelijk te worden voldaan, doch uiterlijk binnen de op de betreffende rekening vermelde betalingstermijn.

Zijn er geen extra kosten, of zijn deze minder dan de borg, dan zal de (resterende) borg uiterlijk binnen acht dagen na uw vertrek worden gerestitueerd.

De Check-In is vanaf 15:00 uur en de Check-Out tijd is om 12:00 uur. Mocht u op uw vertrekdag pas laat vliegen, dan kunt u tegen een vergoeding van een halve dag huur tot maximaal 20:00 uur gebruik maken van de accommodatie.

Indien u eerder aankomt, dan kunnen we in overleg zorgen dat de accommodatie eerder beschikbaar is.

Reservering en Betalingsvoorwaarden:

Na uw reservering ontvangt u een factuur met het totaalbedrag. Om uw reservering te kunnen garanderen ontvangen wij 20% van dit totaalbedrag, uiterlijk tien werkdagen na de reservering.

De overige 80% van het totaalbedrag ontvangen wij uiterlijk acht weken voor uw geplande aankomst. Als deze betaling niet op deze datum door ons is ontvangen, dan wordt uw reservering automatisch geannuleerd, en zal er geen restitutie van uw 20% aanbetaling plaatsvinden.

De gevolgen bij een eventuele annulering van uw reservering:

Als uw annulering  schriftelijk (per brief / e-mail)  uiterlijk vijf weken voor uw geplande aankomst door ons wordt ontvangen, restitueren wij 50% van het totale huurbedrag  en 100% van de in rekening gebrachte toeristenbelasting en servicekosten.

Als wij erin slagen om gedurende de door u gereserveerde periode alsnog de accommodatie (voor de volledige periode) aan derden te verhuren, restitueren wij 80% van de huursom en 100% van de in rekening gebrachte toeristenbelasting en servicekosten.

Als wij uw annulering later dan de genoemde vijf weken voor uw aankomst ontvangen, zal er geen restitutie plaatsvinden.

Onvoorziene omstandigheden kunnen tot gevolg hebben dat uw geplande vakantie niet door kan gaan.

Wij adviseren dan ook altijd om een reis/annuleringsverzekering af te sluiten !

CARIBBEAN DREAM BONAIRE
Bona Bista Estate
Kaya David 1
Noord-Salinja
Bonaire

Euro rekening:
Bank: ING
BIC/SWIFT: INGBNL2A
IBAN: NL58INGB0704226251
US Dollar rekening:
Bank: MCB Bonaire
BIC/SWIFT: MCBKQBN
Rekeningnummer: 41562206

 

Betalingen s.v.p. onder vermelding van omschrijving “Caribbean Dream” + factuurnummer op bovengenoemd bankrekeningnummer t.n.v. B.Taselaar.

Contact:

Brenda Taselaar
Harpdreef 39
4876 ZW Etten-Leur
Tel: 0031641744614