Algemene voorwaarden

Heb je nog vragen na het doorlezen ? Stuur s.v.p. een berichtje via het contactformulier....

Om jouw vakantie goed te laten beginnen en eindigen, kunnen wij eventueel helpen met het tranfer van Flamingo Airport naar Villa Caribbean Dream.

Ook helpen we je graag met het regelen van andere zaken voor de vakantie, als bijvoorbeeld het huren van een auto/scooter, het volgen van duiklessen, etc., etc…
Zie voor alle mogelijke opties ons “Reis- & Verblijfformulier”, die wij na de boeking zullen mailen.

Het gebruik van elektriciteit, gas en water is, bij normaal verbruik, bij de prijs inbegrepen.

De drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Vergeet niet de shutters in de slaapkamers en naastgelegen badkamers te sluiten bij gebruik van de airco en vergeet deze ook niet uit te zetten als je er geen gebruik van maakt, anders kan het energieverbruik namelijk stevig oplopen. En bovenmatig energiegebruik zullen wij verrekenen met de borg. Tip: Bij voldoende wind is slapen met geopende shutters, zonder airco het fijnst en bij iets minder wind, alleen gebruik van de plafondventilator vaak voldoende !

De huurprijzen zijn exclusief:

  • Bijdrage servicekosten: € 169,00 (hieronder vallen o.a. het beheer, de begin- & eindschoonmaak, laundry, etc.)
  • Borg: € 275,00

Eventuele extra kosten voortvloeiende uit bovengemiddeld verbruik van elektriciteit, gas en/of water tijdens het verblijf, of door jou (of onder jouw verantwoordelijkheid) veroorzaakte schade aan de accommodatie, zullen achteraf in rekening worden gebracht.

Tijdens de incheck en uitcheck zullen de begin- en eindstanden van elektriciteit en water worden opgenomen door onze beheerster. Een tabel, met daarin weergegeven het maximaal inbegrepen verbruik, kun je terugvinden in het gastenboek van de Villa en de meters zijn vrij toegankelijk, zodat je nooit voor onaangename verrassingen hoeft komen te staan. (vraag er naar tijdens de incheck !)

Eventuele extra kosten zullen in mindering worden gebracht van de borg, voor zover de hoogte van de extra kosten niet hoger zijn dan de borg. Het eventueel, na verrekening met de borg, resterende te betalen bedrag dient vervolgens zo spoedig mogelijk te worden voldaan, doch uiterlijk binnen de op de betreffende rekening vermelde betalingstermijn.

Zijn er geen extra kosten, of zijn deze minder dan de borg, dan zal de (resterende) borg uiterlijk binnen acht dagen na vertrek worden gerestitueerd.

De Check-In is vanaf 15:00 uur en de Check-Out tijd is om 12:00 uur. Mocht je op de vertrekdag pas laat vliegen, dan kan, indien dit mogelijk is, tegen een vergoeding van een halve dag huur tot maximaal 20:00 uur gebruik worden gemaakt van de accommodatie.

Indien je eerder aankomt, dan zullen we in overleg proberen of de accommodatie eerder beschikbaar kan zijn.

Reservering en Betalingsvoorwaarden:

Na de reservering ontvang je een factuur met het totaalbedrag. Om de reservering te kunnen garanderen ontvangen wij 20% van dit totaalbedrag, uiterlijk een week na de reservering.

De overige 80% van het totaalbedrag ontvangen wij uiterlijk acht weken voor de geplande aankomstdatum. Als deze betaling niet op deze datum door ons is ontvangen, dan wordt de reservering automatisch geannuleerd, en zal er geen restitutie van de 20% aanbetaling plaatsvinden.

De gevolgen bij een eventuele annulering van de reservering:

Als de annulering schriftelijk (per brief / e-mail) uiterlijk vier weken na de boeking door ons wordt ontvangen, restitueren wij 100% van de door ons ontvangen (aan)betaling.

Als de annulering schriftelijk (per brief / e-mail) tussen vier weken na de boeking en uiterlijk acht weken voor de aankomstdatum door ons wordt ontvangen, restitueren wij 50% van de door ons ontvangen (aan)betaling.

Als wij de annulering later dan de genoemde acht weken voor de aankomstdatum ontvangen, zal er geen restitutie plaatsvinden.

Hoewel dit nog nooit is voorgekomen, kunnen er omstandigheden zijn waardoor wij de boeking moeten annuleren.
Bij een dergelijke annulering zullen wij uiteraard eventueel al gedane betalingen per omgaande restitueren.
Voor eventuele overige (financiële) schade als gevolg van een dergelijke annulering kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Onvoorziene omstandigheden kunnen tot gevolg hebben dat een geplande vakantie niet door kan gaan.

Wij adviseren dan ook altijd om een reis/annuleringsverzekering af te sluiten !

Huisje Huren Bonaire
Bona Bista Estate
Bona Bista A-46
Bona Bista
Bonaire

 

Contact:

Brenda Taselaar

Tel: 0031641744614
m: info@huisjehurenbonaire.nl
m: boeken@huisjehurenbonaire.nl